à la carte

U kunt ook genieten van een hoofdgerecht van het maandmenu of van enkele dagsuggesties.

 

Voorgerechten

 

-Huisgemaakte kaaskroketjes

-Huisgemaakte garnaalkroketjes

-Duo huisgemaakte kaas- en garnaalkroketjes

-Gezuurde haring met yoghurt, fijne kruiden, zure room en kruidenolie

-Gebakken St.jacobsmossel met sherry, risotto en mozarrella

 

Hoofdgerechten


-Rundstournedos met pepersaus

-Zeetong Meuniere

-Gebakken Barberieeend, zoetzuur met cannelonie van spitskool, knolselder en pastinaak

-Gegrilde jonge tarbot met jonge erwtjes en specerijenjus

-Grijze patrijs, jonagold, witloof en zweedse bes

-Hazenrug, knolselder, meiraap poivrade

 

 


 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Huis Quatre Quarts gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten